خبرهای ویژه
- سرمایش ساختمان: روشها، مزایا و نکات کلیدی
- به چه نکاتی باید در دکوراسیون دفتر کار مدیریت توجه نماییم؟
- عینک محافظ برای کار: اهمیت، انواع و نکات خرید
- بهترین روش های خرید عمده لوله داربست کچو
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۱ - ۲۲:۱۰
دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح 1403 + نحوه محاسبه
نقاشی ساختمان متری چند از آب در میآید؟ اگر شما هم تاکنون چند نقاش را برای بازدید از ساختمان خود دعوت کردهاید و اختلاف قیمت دستمزد اعلام شده از سوی آنها زیاد بوده است، حتما کنجکاو شدید که درباره نحوه محاسبه اجرت نقاشی ساختمان اطلاعات بیشتری کسب کنید. در حالت کلی باید توجه داشته باشید که اگر مصالح مورد نیاز نقاشی از سوی خودتان تهیه شود، معمولا تا 50 درصد دستمزد نقاش کاهش مییابد. این موضوع برای همه موارد از جمله قیمت کناف، گچ کاری و سیمانکاری هم صدق میکند. در ادامه، اعداد و ارقام دقیق دستمز...
نقاشی ساختمان متری چند از آب در میآید؟ اگر شما هم تاکنون چند نقاش را برای بازدید از ساختمان خود دعوت کردهاید و اختلاف قیمت دستمزد اعلام شده از سوی آنها زیاد بوده است، حتما کنجکاو شدید که درباره نحوه محاسبه اجرت نقاشی ساختمان اطلاعات بیشتری کسب کنید. در حالت کلی باید توجه داشته باشید که اگر مصالح مورد نیاز نقاشی از سوی خودتان تهیه شود، معمولا تا 50 درصد دستمزد نقاش کاهش مییابد. این موضوع برای همه موارد از جمله قیمت کناف، گچ کاری و سیمانکاری هم صدق میکند. در ادامه، اعداد و ارقام دقیق دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح در سال 1403 را مرور میکنیم.
دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح در سال 1403 چقدر است؟
مقدار دقیق برای دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح نمیتوان تعیین کرد. عوامل مختلفی مانند نوع رنگ، متراژ، نوع سطح زیر کار (رنگ یا گچ) نیاز به زیرسازی و … در افزایش یا کاهش دستمزد تاثیرگذار هستند. علاوه بر آن، مواردی مانند نقاشی در زمستان (باعث دیر خشک شدن رنگ میشود) و رنگ آمیزی در ارتفاع هم روی افزایش دستمزد نقش دارند. بنابراین در اینجا میتوانید بازه قیمت رایج اجرت نقاشی ساختمان بدون مصالح را در سال 1403 بر اساس نوع رنگ مشاهده کنید:
- رنگ پلاستیک: 35.000 تا 50.000 تومان
- رنگ روغن: 45.000 تا 70.000 تومان
- رنگ اکریلیک: 45.000 تا 80.000 تومان
البته توجه داشته باشید که اگر سطح مد نظر پوشش کاغذ دیواری داشته باشد، برای کندن و صاف کردن آن باید هزینه جداگانه بهصورت توافقی بپردازید.
مقایسه دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح و با مصالح
برای مقایسه دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح و با مصالح، بد نیست که بازه قیمت نقاشی ساختمان با مصالح را هم مشاهده کنید:
- رنگ پلاستیک: 70.000 تا 90.000 تومان
- رنگ روغن: 90.000 تا 130.000 تومان
- رنگ اکریلیک: 90.000 تا 130.000 تومان
همانطور که در مقدمه اشاره کردیم، دستمزد نقاشی ساختمان با مصالح حدود 50 درصد بیشتر از اجرت رنگ آمیزی بدون مصالح است.
منظور از مصالح در نقاشی ساختمان چیست؟
شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که منظور از مصالح در نقاشی ساختمان چیست؟ بیشترین نقش در هزینه مصالح نقاشی ساختمان مربوط به رنگ است. در کنار آن باید به بتونه مورد نیاز برای زیرسازی اشاره کرد. علاوه بر آن، میتوانید بهصورت توافقی تهیه وسایل مورد نیاز برای نقاشی مانند سمباده، کاردک، پوشش محافظ، قلم مو، سینی رنگ و … را نیز شخصا انجام دهید یا بر عهده نقاش بگذارید.
اهمیت متراژ ساختمان در محاسبه دستمزد نقاشی ساختمان
متراژ پروژه یکی از فاکتورهای مهم در محاسبه مقدار نهایی دستمزد نقاشی ساختمان است. مرسوم است که محاسبه دستمزد نقاشی بهصورت متری در پروژههای با متراژ بیش از 40 متر در دستور کار قرار بگیرد. معمولا در پروژههای زیر 40 متر، روش قبلی مورد استفاده قرار نمیگیرد و دستمزد بهصورت روزانه از سوی نقاش محاسبه و دریافت میشود. بر این اساس، معمولا دستمزد روزانه بین 2 تا 3.5 میلیون تومان در سال 1403 از سوی نقاشان دریافت میشود.
چرا دستمزدهای نقاشان مختلف با هم فرق میکنند؟
بالاتر درباره تفاوت در میزان دستمزد نقاشان کمی بحث کردیم. معمولا تجربه کاری افراد هم در دستمزد دریافتی آنها تاثیرگذار است. در حالت عادی، 3 بار رنگآمیزی برای رسیدن به نتیجه مطلوب کافی است؛ اما اگر سطح نیاز به زیرسازی داشته باشد، ممکن است، نیاز به 5 تا 7 بار نقاشی وجود داشته باشد. این موضوع هم روی قیمت نهایی کار تاثیر میگذارد.
از آن گذشته، یک موضوع مهم وجود دارد که بعضا ذهن مشتریان را درگیر میکند. فرض کنید که یک نفر در بازدید از پروژه، دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح با رنگ پلاستیک را برابر با 30 هزار تومان بهازای هر متر اعلام میکند. در حالی که یک نقاش دیگر عدد 35 هزار تومان بهازای هر متر مربع را اعلام میکند.
شما بهعنوان کارفرما از هر دوی آنها درخواست پیش فاکتور میکنید. مثلا عدد اول بعد از محاسبه نهایی عدد 10 میلیون تومان را بهشما اعلام میکند. همچنین نفر دوم هم دستمزد نهایی 9.5 میلیون تومان را اعلام میکند. سوال جدی این است که علیرغم دستمزد بیشتر نفر دوم بهازای هر متر مربع، چرا عدد نهایی اعلام شده از سوی او کمتر است؟
این موضوع مربوط به اختلاف روش محاسبه دستمزد نقاشان است. باید توجه داشته باشید که نقاشان روشهای یکسانی را برای رنگ آمیزی گچبری، درب، پنجره، نرده و … در ساختمان ندارند. همین موضوع باعث میشود که در نهایت دستمزد نقاشان تفاوت پیدا کند. بههمین دلیل، نباید تنها به دستمزد متری نقاشان بسنده کنید. حتما از آنها بخواهید تا عدد نهایی خود را هم محاسبه کنند و بهاطلاع شما برسانند.
کلام پایانی
در این مطلب، دستمزد نقاشی ساختمان بدون مصالح را در سال 1403 بررسی کردیم. آگاهی از اعداد و ارقام و همچنین نکات ذکر شده تا اینجا بهشما کمک میکند تا خیلی راحتتر در جریان جزئیات محاسبه دستمزد نقاشان ساختمان قرار بگیرید. حتما از چند نقاش دعوت کنید تا از ساختمان شما بازدید کنند. این کار کمک میکند تا بهترین گزینه را باتوجهبه بودجه خود انتخاب کنید. البته بهتر است که کیفیت کار را فدای دستمزد نکنید و افراد متخصص را برای نقاشی ساختمان برگزینید.
منبع: مستر ساختمان
برچسب ها : نقاشی ساختمان
دسته بندی : خدمات ساختمانی