خبرهای ویژه
- راهنمای خرید صندلی اپن + 6 نکته طلایی برای خرید بهتر
- راهنمای جامع انتخاب بخاری: گرمای مطبوع برای خانه شما
- بررسی مباحث مقررات ملی ساختمان ایران
- بهترین کارخانههای تولیدکننده فولاد تندبر در ایران
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۲ - ۱۸:۵۱
آیا میتوان سایبان برقی را بدون تخصص بالا نصب کرد؟
تبلیغات اهمیت نصب اصولی و درست سایبان برقی چیست؟ آیا بعد از خرید سایبان برقی میتوانیم خودمان آن را بدون کمک متخصص مربوطه نصب کنیم؟ مراحل نصب سایبان برقی چه هستند و چه نکاتی را باید در زمان نصب آن در نظر گرفت؟ نصب سایبان برقی توسط فرد غیر متخصص ممکن است مشکلات جبرانناپذیری همچون: […]
اهمیت نصب اصولی و درست سایبان برقی چیست؟ آیا بعد از خرید سایبان برقی میتوانیم خودمان آن را بدون کمک متخصص مربوطه نصب کنیم؟ مراحل نصب سایبان برقی چه هستند و چه نکاتی را باید در زمان نصب آن در نظر گرفت؟ نصب سایبان برقی توسط فرد غیر متخصص ممکن است مشکلات جبرانناپذیری همچون: عدم ایمنی سازهها، نبود استانداردهای لازم در سایبان برقی، خرابی سایبان و… را به وجود آورد.
بهترین کار برای نصب سایبان برقی، کمک گرفتن از افراد متخصص و مجرب در این زمینه است تا با آشنایی با قوانین و ضوابط شهرداری، رعایت نکات ایمنی و استانداردهای اصولی، مراحل نصب را به صورت درست انجام دهد و از خطراتی که ممکن است برای فضا و افراد اتفاق بیفتد، جلوگیری کند.
اهمیت نصب اصولی سایبان برقی
نصب و اجرای صحیح و اصولی سایبان برقی نیاز به تجربه و مهارت کافی افراد متخصص دارد؛ زیرا افراد متخصص در زمینه نصب سایبان برقی با در نظر داشتن اندازهها، مراحل اصولی و صحیح نصب، آن را اجرا میکنند.
میزان تجربه مجری و نصاب سایبان هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ زیرا در صورت بهرهگیری از افراد مجرب در این زمینه میتوان از استحکام سازهها اطمینان حاصل کرد و با خیال راحت از حداکثر توان مفید سایبان برقی استفاده کرد.
عدم نصب تخصصی سایبان برقی باعث افتادن سایه بر روی دیوار و قرار گرفتن محیط در معرض نور مستقیم خورشید میشود؛ به همین دلیل بهتر است که نصب سایبان برقی خود را به یک نصاب متخصص و مجرب بسپارید.
قطعات سایبان برقی
انواع مختلف سایبان برقی در شکل، جنس و اندازههای مختلف تولید و به بازار عرضه میشوند. از سایبانهای برقی میتوان برای مقاصد مختلف استفاده کرد. سایبانهای برقی بر اساس کارکردی که دارند، دارای یکسری قطعات تشکیلدهنده اصلی هستند که اگر هرکدام دچار مشکل شوند و به درستی کار نکنند، عملکرد کلی سایبان دچار اختلال خواهد شد.
مهمترین قطعات تشکیلدهنده سایبان برقی به شرح زیر هستند:
- نگهدارنده سایبان: یکی از اصلیترین قطعات سایبان، نگهدارنده سایبان است که نقش بسزایی در سازه آن دارد. اگر این نگهدارنده وجود نداشت، سایبان برقی قطعاً ثابت و بیحرکت میماند.
- گیربکس سایبان: یکی دیگر از قطعات مهم سایبان برقی، گیربکس است که باید دارای کیفیتی بالا و دور یک به یازده باشد. این گیربکس دارای یک دسته بلند فولادی و پوسته آلومینیوم است؛ همچنین جنس روکش دسته گیربکس نیز پلاستیک پیویسی با حلزونی وسط از جنس مس است.
- تنظیمکننده شیب سایبان: این قطعه دارای وزن تقریبی 250 گرم و جنس آلومینیوم است و وظیفه تنظیم شیب سایبان را بر عهده دارد. این قطعه توسط هلیکویل فولادی در بخش جلو تقویت و پشتیبانی میشود.
- موتور سایبان: یکی از مهمترین قطعات سایبان برقی، موتور آن است که دارای اجزایی همچون پایه موتور و خلاص کن است. یکی از انواع موتور سایبان، توبلار است که به صورت استوانهای بوده و در داخل لوله اسکلت سایبان نصب میشود. تنها با فشار دادن ریموت، حتی از فاصله 30 متری هم میتوان موتور را فعال کرده و اقدام به باز و یا بستن سایبان کرد.
- بازوهای سایبان: بازوهای سایبان از جنس آلومینیوم هستند و به دلیل وزن سبک و استحکامی که دارند، به نیروی کمتری برای باز و بسته شدن نیاز دارند. داخل این بازوها یا مفصلها، فنرهایی قرار دارند که با تسمه، زنجیر و یا بکسل به هم وصل میشوند؛ از این رو باید از فنرهای مرغوب و باکیفیت استفاده کرد.
- قوطی اصلی سازه سایبان: قوطی اصلی سازه سایبان که در واقع اسکلت سایبان است، به دلیل این که جنس آنها فولادی بوده، وزن زیادی ندارند و به راحتی نیز باز و بسته میشوند. این قطعه باعث افزایش کیفیت و مقاومت سایبان برقی میشود و در سالهای طولانی میتوان بدون مشکل از آن استفاده کرد.
مراحل نصب سایبان برقی
نصب سایبان برقی طی مراحل مختلفی توسط نصاب انجام میشود. این مراحل بسیار مهم و اصولی هستند و باید به شکل ویژهای توسط نصاب ماهر اجرا شوند.
مراحل نصب سایبان برقی به شرح زیر هستند:
- در مرحله اول، برای نصب کردن سایبان برقی باید فرد متخصص با اندازه گرفتن مکان تعیین شده برای نصب سایبان، نحوه نصب سایبان برقی را بررسی میکند. در این مرحله از نصب سایبان برقی، بررسی مواردی همچون: جهت تابش مستقیم نور خورشید و ایجاد حداکثر سایه توسط سایبان از اهمیت ویژهای برخوردار هستند.
- در مرحله دوم، بعد از طراحی شماتیک سایبان برقی، باید قطعات سایبان برقی برای نصب آن آماده شود.
- در مرحله سوم، پایههای سایبان نصب شده و دیگر قطعات نیز نصب میشوند.
- در مرحله آخر نصب سایبان برقی، باید موتور، قطعات و عملکرد کلی سایبان تست شوند.
نکات مهم نصب اصولی سایبان برقی
برای نصب و راهاندازی اصولی سایبان برقی، توجه به یک سری نکات و موارد از اهمیت زیادی برخوردار است. لازم به ذکر است که یک نصاب متخصص و مجرب میتواند با در نظر گرفتن این نکات، سایبان برقی را به شکل اصولی نصب کند.
کاربرد سایبان
این که شما سایبان برقی را برای استفاده در چه فضایی میخواهید، در اولویت است. به عنوان مثال، شما میتوانید انواع سایبان برقی را بر اساس کاربرد آنها در فضاهای مختلفی همچون: فروشگاه، مهد کودک، رستوران، کافه، حیاط و… استفاده کنید.
ابعاد سایبان
در مرحله اول لازم است که از ابعاد و اندازههای درست سایبان اطمینان حاصل کنید که بهتر است، این کار را به متخصصان شرکتی که از آن قصد سفارش و خرید سایبان برقی را دارید، بسپارید.
نوع سایبان
نکته مهم دیگری که باید بدانید این است که سایبانهای برقی در انواع مختلفی همچون: سایبان برقی مغازه، سایبان برقی پارکینگ، بالکن، تراس و… تولید و عرضه میشوند؛ پس بهتر است قبل از سفارش و خرید سایبان، نوع و مدل مورد نیاز خود را به درستی انتخاب کنید.
شرایط جوی منطقه
برای ساخت پوشش سایبانهای برقی، پارچههای متفاوتی به کار برده میشوند که هر کدام متناسب با شرایط آب و هوایی مختلف است. پارچه و الیاف مورد استفاده برای سایبان برقی باید با شرایط آب و هوایی منطقه شما تناسب داشته باشد؛ از این رو نوع پارچه بهتر است با نظر متخصصین مربوطه انتخاب شود تا پوشش سایبان شما خراب یا پوسیده نشود.
شیب سایبان
نصابان در زمان نصب سایبان برقی حتماً باید به شیب آن توجه کنند؛ زیرا اگر سایبان برقی شیب کافی نداشته باشد، برف و باران روی آن جمع میشود. شیب سایبان باید بهگونهای تنظیم شود که چیزی بر روی آن قرار نگیرد.
موتور سایبان برقی
در سایبانهای برقی موتورهای مختلفی تولید میشوند که هر یک کاربرد و ویژگیها خاص خود را دارند. موتور سایبانهای برقی معمولاً در دو نوع توبلار و ساید تولید میشوند که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند.
مهمترین ویژگیها و مزایای موتور توبلار عبارتاند از:
- تولید صدای بسیار کم
- قابلیت کار کردن در فضای کوچک و بسیار کم
- امکان نصب برای مغازهها و منازل مسکونی
مهمترین ویژگیها و مزایای موتور ساید عبارتاند از:
- بیشترین استفاده برای سایبانهای بزرگ
- دارای قدرت بالاتر
- کیفیت بالا و ماندگاری بیشتر
- قابل استفاده برای سایبانهای با حجم و وزن بالا
- کاربردی برای صنایع بزرگ
صدای سایبان
در استفاده از سایبان برقی باید به صدای موتور سایبان با در نظر گرفتن فضای مورد استفاده توجه کنید. در مناطق مسکونی بهتر است از سایبانهایی که موتورهایی بیصدا همچون توبلار دارند، استفاده کنید.
پایه سایبان
برای این که سازه سایبان برقی به راحتی و بدون هیچ مشکلی نصب شود، باید پایه قوی، مناسب و باکیفیتی برای آن در نظر گرفته شود. پایههای مختلفی برای تولید سایبان برقی به کار گرفته میشوند؛ اما پایه فلزی و یا آلومینیومی از استحکام بیشتری نسبت به دیگر جنسها برخوردار است.
رنگ سایبان
رنگ سایبان علاوه بر ویژگیهای ظاهری و طراحی خاصی که به دکوراسیون فضا میبخشد، از نظر عملکرد سایبان برقی نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. به عنوان مثال سایبانهای رنگی گرمای کمتری را به خود جذب میکنند.
پارچه سایبان
در زمان نصب و خرید سایبان برقی باید به جنس پارچه آن توجه زیادی کنید. بعضی از سایبانهای برقی به پارچه توری و برخی دیگر نیز به برزنت و یا دیگر الیافها نیاز دارند. پارچه مناطق گرم باید دارای الیاف مقاومتری باشد؛ همچنین در مناطق با آب و هوای معتدل، باید جنس متفاوتتری همچون پیویسی به کار گرفته شود.
هزینه خرید و نصب سایبان
عوامل بسیار زیادی همچون موتور، نوع و جنس پارچه، برند، کیفیت، جنس بازویی و یراقآلات، چاپ تبلیغات بر روی آن و… بر قیمت سایبان برقی تأثیر دارند. هزینه نصب سایبان نیز علاوه این عوامل به زمان نصب، مساحت سایبان، هزینه حمل و نقل و… بستگی دارند.
منبع: مستر ساختمان
برچسب ها : سایبان برقی استخدام , سایبان برقی پارکینگ , سایبان برقی تراس , سایبان برقی ترب , سایبان برقی حیاط , سایبان برقی خودرو , سایبان برقی دیجی کالا , سایبان برقی رشت , سایبان برقی شیراز , سایبان برقی فول باکس , سایبان برقی قیمت , سایبان برقی کرمان , سایبان برقی متین , سایبان برقی مشهد , سایبان برقی مغازه
دسته بندی : خدمات ساختمانی , محوطه ساختمان , نمای ساختمان